На офіційній сторінці телеканалу "Україна" в соціальній мережі Instagram часто з'являються різні новини, відео і фотографії, стосовно зірок шоу-бізнесу, простих громадян і героїв.

За цим всім стежать трохи більше 360 тисяч чоловік. І зараз з ними поділилися новиною про якусь дівчину Христину. Всім відомо, що українські красуні найсміливіші і ця історія тому підтвердження.

Дівчата в лавах ЗСУ. Фото: скріншот youtube
Дівчата в лавах ЗСУ. Фото: скріншот youtube

Христина є чемпіонкою Юнацьких Олімпійських ігор, а також призером чемпіонату світу з біатлону. Дівчина прийняла важливе і серйозне рішення стати на захист України.

"Нехай я тимчасово і змінила свою гвинтівку для біатлону на автомат, але яка б зброя не була в моїх руках, перебуваю я на змаганнях або у війську - я буду стояти до кінця! Перемога обов'язково буде за нами!", - заявляє вона.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

"Нехай господь береже Вас!", "Бережи вас Господь і всіх наших захисників", "Хай береже вас ГОСПОДЬ", - пишуть користувачі в коментарях.

До публікації прикріплена тільки одна фотографія. Більше, на жаль, нічого немає.

Нагадаємо, Марина Боржемська закликала українців ні на секунду не зупинятися, говорячи про Маріуполь: "Азов з першого дня"

Як повідомляв "Знай.ua", на "Азовсталі" загинув чемпіон Києва з боксу Артем Моша, захищаючи Україну: "Бог забрав його додому"

Знай.ua писав, важкоатлет із Львівщини став абсолютним чемпіоном світу серед юніорів - друге "велике золото"