Популярна українська актриса Тетяна Песик, відома завдяки участі в гумористичному скетчкомі "Країна У" і шоу "Жіночий квартал", часто радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 480 тисяч чоловік.

Зараз вона об'єдналася з Тарасом Стадницьким, який відомий образом "Володьки", щоб розповісти про спеціальну організовану акцію.

Тетяна Песик, instagram.com/tanet_vip
Тетяна Песик, instagram.com/tanet_vip

"Ми з розігруємо 5 отаких футболок серед тих, хто: задонатить більше 200 гривень, напише в коментарях кодове слово - паляниця. В результаті-хтось на вихідних ощасливиться футболкою, а наші захисники на ваші донати - новим дроном. Приєднуйтесь!", - пише Тетяна Песик у публікації.

У пості були вказані кілька рахунків, куди необхідно відправляти грошові кошти. Підходить і для "Приватбанку" і для Monobank. На чорних футболках зображена неймовірно популярна поштова марка з циклу"російський військовий корабель - йди нах*й".

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Тетяна Песик. Фото: скрін youtube
Тетяна Песик. Фото: скрін youtube

"Дуже хотілося б виграти (всі умови виконала ще кілька днів тому)", "А у мене є така марка", "Паляниця з полуницею продається у крамниці коло Укрзалізниці",- пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Тетяна Песик з "Жіночого кварталу" зайнялася "торгівлею" футболок заради покупки дрона для ЗСУ

Як повідомляв "Знай.ua", Тетяна Песик з "Жіночого кварталу" замовила слівце за Шарія замість його дружини: "Нах*р він мені такий здався"

Знай.ua писав, "Наші ВСУ вдячні кожному": Тетяна Песик з "Жіночого кварталу" поділилася виконаною роботою. Ми стали сильнішими