Олег Скрипка - відомий український виконавець і учасник легендарної групи "ВВ" (Воплі Відоплясова), створеної більше 30 років тому.

"ВВ" - засновники українського рок-н-ролу та етно-року. А зараз Олег Скрипка поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько 50 тисяч осіб, новиною про майбутній благодійний концерт на підтримку українських громадян.

Олег Скрипка, фото: Instagram
Олег Скрипка, фото: Instagram

Це відбудеться вже зовсім скоро, десь через два тижні, 29 травня 2022 року, в неділю. Концерт відбудеться в Парижі, о 19:00, в клубі BIZZ'ART. А зароблені кошти підуть на підтримку Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" у Києві.

До цього він звернувся до шанувальників, щоб розповісти, як зараз все цвіте і буяє. І незважаючи на те, що ми поступово наближаємося до перемоги, на серці зберігається туга.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Олег Скрипка, фото: Instagram
Олег Скрипка, фото: Instagram

"Ого який стильний! Круто!", "Спасибі!", "Вогонь", - пишуть користувачі в коментарях.

Це не перший і, ймовірно, не останній концерт Олега Скрипки. Раніше він вже виступав у Берліні з Аліною Паш, Jerry Heil, "Без обмежень", і знову у Франції, але в Тулузі.

Нагадаємо, "посилення організму нації, одужання": Олег Скрипка поділився мудрими думками військового лікаря

Як повідомляв "Знай.ua", жовто-блакитний Олег Скрипка передбачив українцям щасливе майбутнє: "Пагони майбутнього Едему"

Знай.ua писав, Олег Скрипка записав кліп у підвалі-слова залишаться в серці кожного українця: "Пропоную вам..."