Талановитий кухар з Колумбії, який прославився в Україні, завдяки проєкту "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво показав, як забезпечує українським захисникам надійний тил. Ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ектор Хіменес-Браво один з тих, хто з перших днів війни не стоїть осторонь і всіма силами допомагає Україні. Він забезпечує їжею ТРО, ЗСУ та всіх нужденних, а також нещодавно провів благодійну вечерю, гроші з якої направив на допомогу українцям.

Ектор Хіменес-Браво. Фото: скрін youtube
Ектор Хіменес-Браво. Фото: скрін youtube

Так, цього разу шеф-кухар поділився яскравим відео, яке супроводив енергійною музикою. У ролику Ектор Хіменес-Браво показав, як його команда тримає "кулінарну оборону" і готує їжу для захисників, а також пенсіонерів, біженців, лікарень.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Їхали козаки... робити бум рашистам. Бачу в коментарях деякі українці вже починають нити. Тримайте лад, дорогі мої, наші воїни повинні знати, що у них надійний тил. Всі хто, кого засуджує і коментує - найчастіше сидить на дивані. Займайтеся корисними речами, і ми переможемо. Слава Україні",- зазначив Ектор Хіменс-Браво.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, автор "Квартал 95" Валерій Жидков зізнався у власному безсиллі: довелося проміняти квартиру на вагон під землею.

Також наш портал інформував, зірка "кріпак" Тарас Цимбалюк розповів про акторів, які знімалися в серіалах українського виробництва: "здатні тільки на шлак".

Крім того, ми повідомляли, колишня Коляденко Ірина Білик розкрила секрет "вірша-пророцтва", написаного про рашистів: "Сяду, включу інтернет".