Костянтин Войтенко - відомий український актор, який знімався в таких фільмах і серіалах, як "Пес", "Коли ми вдома", "Толока", "Синевир", "Повернення Мухтара".

Зараз він на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 75 тисяч осіб, поділився кумедним роликом, пов'язаним з комедійним серіалом "Будиночок на щастя".

Констянтин та Валентина Войтенки, фото з instagram
Констянтин та Валентина Войтенки, фото з instagram

У підписі до публікації Костянтин зазначив кілька акаунтів - Віталія Іванченка, Андрія Пономаренка, Петра Крилова, Віталіни Біблів, Назара Задніпровського та Сергія Атрощенка. Всі вони відображені в кадрі. Ролик, тривалістю в одну хвилину, показує місцеву тусовку біля клубу.

Актори знаходяться в центрі кадру, навколо них натовп і всі вони показують "геніальні" і дуже забавні танцювальні рухи. Наприклад, особисто Костянтин Войтенко показав глядачам руху Майкла Джексона. Під кінець відбувається типова бійка.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"
Показати ще

Костянтин Войтенко, фото: Новий канал
Костянтин Войтенко, фото: Новий канал

"Це круть", "Красунчики", "Супер сезон", "Після війни треба 4 сезон😍", "Шедевр🔥", "Крутяк!", "Офігенно", "В ритм😅", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, переможець "Танці з зірками": Артур Логай, Ольга Харлан або Костянтин Войтенко - українці зробили вибір

Як повідомляв "Знай.ua", на "Танці з зірками" згадали про "скарби" Влада Ями та Юрія Горбунова: багатше Білла Гейтса

Знай.ua писав, Костянтин Войтенко і Роксоляна Маланчук зізналися, що втратили заради "Танців з зірками": "Звикаємо до ночі"