Відома українська актриса Анна Саліванчук звернулася до бійців ЗСУ, підтримавши їх потужною промовою. Відповідне відео вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Саліванчук вирішила долучитися до Всеукраїнського флешмобу для підтримки бійців ЗСУ. Зірка звернулася до українських захисників з надихаючою промовою і подякувала їм за все, що вони роблять для країни і для неї конкретно.

Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube
Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube

Актриса додала, що тільки завдяки старанням ЗСУ вона змогла знову повернуться додому до Києва і може спокійно спати вночі. Вона зазначила, що їх цінує весь український народ і дуже їм вдячний.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Я не просто так нафарбувала червоні губи сьогодні. Я хочу підтримати флешмоб, де сьогодні дівчата спеціально залишаються красивими, щоб підтримати наших хлопців, нашу тероборону і ЗСУ. Хлопці, ви наше все. Завдяки вам я повернулася в Київ до свого чоловіка, завдяки вам ми спимо спокійно. Спасибі вам за все. Знайте, що ми вас дуже цінуємо і любимо. Ви найкращі", - сказала Анна Саліванчук.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, невістка Софії Ротару Світлана Євдокименко розповіла землякам-росіянам кого потрібно рятувати в Україні: "Дух не зломлений".

Також наш портал інформував, друг Олі Фреймут і Сергія Притули Олександр Педан підказав, як виростити Усика або Білодід: "Супер, не бійтеся".

Крім того, наш портал інформував, суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво осоромив росіян на весь світ: "Скоро в Україні буде 2 перемоги, а у вас жодної".