Солістка групи KAZKA Олександра Заріцька ледь встигла втекти від окупантів з Гостомеля - і врятувати близьких. І поки Саша співала в турі в Сполучених Штатах - її будинок страждав від рук росіян.

Нещодавно співачка повернулася в Україну і була шокована звірством рашистів у своєму будинку. Чому, незважаючи на небезпеку, Заріцька вперто не хотіла їхати в США? І як з війною змінилося коло спілкування? Саша розповіла ексклюзивно журналістам ЖВЛ.

Олександра Заріцька, фото з instagram
Олександра Заріцька, фото з instagram

Тільки через тиждень після нападу росії на Україну Саша прийняла складне для себе рішення - виїхати з дому з хлопцем, сестрою і мамою. На збори у неї було всього 15 хвилин, а тривожну валізку заздалегідь ніхто не збирав.

"Ми в паніці почали все всовувати в машину. Ще собаки, мій хлопець взяв гітару... Місця не вистачало. Ми прямо біля будинку викидали все те, що нам не потрібно",- згадує Заріцька.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вони залишилися в місті Берегове і Саша одразу почала плести маскувальні сітки. Але там вона пробула близько тижня, а потім все змінив дзвінок пролюсера Нікітіна, який вирішив не скасовувати її тур в Америці. Саші довелося виїхати і їй було важко прощатися з Україною.

З першого дня в США вона розповідала про війну всім можливим виданням. За цей час дипломати та активісти в Америці стали для неї найкращими друзями.

Олександра Заріцька, фото з Instagram
Олександра Заріцька, фото з Instagram

У турі вона була не сама, а зі співачками Златою Огнєвіч і Alyosha. Але за лаштунками дівчата не веселилися і не тараторили, як зазвичай.

"Нікому не до сміху. Атмосфера була абсолютно протилежною ніж було раніше".

Там же, в Америці Зарицька отримала жахливі новини - її будинок в Гостомелі хоч і вцілів, але окупанти рф його розграбували під нуль.

"Повиносили всю техніку, речі, навіть мій мікрофон хотіли винести, але загубили його по дорозі і наші занесли його назад".

Нагадаємо, що Олександра Заріцька з "KAZKA" розповіла про місце де відчуває себе найбільш спокійно.

Раніше ми повідомляли, що Олександра Зарицька з Kazka покинула Україну і поїхала в США: "Для мене це можливість..."