Відома українська телеведуча, блогерка і перший beauty-Ревізор Олена Філонова дуже активна в соцмережах і розміщує багато контенту для своїх шанувальників, число яких вже перевищує 1 мільйон. Крім своєї творчої діяльності, вона ще займається волонтерством і всіляко підтримує нужденних з початку військових дій.

Зовсім недавно з Оленою Філоновою трапилася неприємна історія. Під час розваг з дітьми на батуті вона сильно пошкодила ногу і скаржилася на біль. Дівчина звернулася до лікаря, який поставив їй серйозний діагноз і виписав лікування. Деякі так хвилювалися за телеведучу, що запропонували їй фінансову допомогу. Філонова відреагувала позитивно і надала номер своєї банківської карти, а також зазначила, що була б дуже вдячна.

Скріншот з Insta Stories, Олена Філонова
Скріншот з Insta Stories, Олена Філонова

Не всім сподобалася відповідь телеведучої. Один з підписників написав їй гнівне повідомлення про те, що вона нібито "понтується" і просить гроші в той час, поки гинуть мирні люди, а також грубо обізвав її "щуром".

Філонова не стримала емоцій і заявила, що і зовсім не хоче допомоги від таких людей. Також вона нагадала, що часто сама особисто допомагає нужденним і займається волонтерством. Більш того, вона назвала щурами тих, хто перекручують її слова і після розносять це на просторах інтернету, щоб заробити на її імені.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Олена Філонова
Скріншот з Insta Stories, Олена Філонова

Нагадаємо, українці засудили і підтримали Олену Філонову за танці та розваги під час війни: "Розуму взагалі немає"

Як повідомляв Знай.uа, ревізор Олена Філонова "пристала" до водія біля заправки, щоб розповісти про стрибок цін на паливо: "Запасіться бензином"

Також портал Знай.uа писав, що ревізор Олена Філонова показала, з ким коротає час ніжачись у ліжку: суцільні "поцілунки" і кошлатість