Українська акторка, зірка найромантичнішого шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", любить радувати свою армію шанувальників різними новинами з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 840 тисяч чоловік.

Цього разу Ксенія Мішина розповіла, як вона відчула в собі пробудження любові до Батьківщини і патріотизм. Дівчина зізналася, що раніше вона не замислювалася про те, наскільки сильні в ній ці почуття, але війна допомогла їх розкрити. Це чітке усвідомлення до неї прийшло, коли вона перетинала кордон, їдучи з України. Всю дорогу вона плакала через почуття любові і болю, що її розпирало.

"Я не знаю, що це, але найбільше сподіваюся, що цей істинний патріотизм народився в душі кожного українця", - написала Мішина.

Скріншот з Instagram, Ксенія Мішина
Скріншот з Instagram, Ксенія Мішина

Також артистка поділилася, що вже мріє повернутися з сином додому. Вони часто розмовляють про те, як будуть насолоджуватися почуттям безпеки і займатися буденними справами, які в нових реаліях набули зовсім іншиого сенсу. Навіть прибирання квартири або запалювання свічок тепер здається Мішиній чимось особливим.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Я мрію про те, як знову запалюватиму свічки і з величезною любов'ю прибиратиму кожен куточок свого житла і це більше ніколи не здаватиметься мені рутиною. Тепер все буде інакше! Тепер ми знаємо – цінність кожного моменту має набагато вищу ставку! Ми більше ніколи не будемо колишніми! Ми будемо ще кращими!" - підсумувала акторка.

Нагадаємо, Ксенія Мішина показала коханого чоловіка, біля якого може бути навіть незважаючи на війну: "Під загрозою життя"

Як повідомляв Знай.uа, Ксенія Мішина відвела сина в музей тортур і показала, що б зробила зі своїм кривдником

Також портал Знай.uа писав, що зірка "Холостячки" Ксенія Мішина знайшла, як допомогти жителям Маріуполя за 60 тисяч грн: "Дріжджі, сірники і мило"