14 травня 2022 року відбудеться фінал вокального пісенного конкурсу Євробачення. Україну на ньому представляє група Kalush Orchestra з піснею "Stefania".

Ця робота стала своєрідним символом боротьби українського народу з російською агресією в 2022 році. Вся Європа знає слова приспіву і щосили співає нашу Стефанію.

Букмекери та експерти прогнозують Україні перемогу в 2022 році на пісенному конкурсі не тільки через війну, яку розв'язала росія на території нашої суверенної держави, а ще й через те, що Європі в принципі дуже сподобалася пісня і наші Kalush Orchestra.

Kalush Orchestra. Фото: скрін youtube
Kalush Orchestra. Фото: скрін youtube

У зв'язку з тим, що багато українців повинні були виїхати в Європу, щоб убезпечити себе, то ми можемо допомогти нашим хлопцям перемогти, відправивши смс. Це забезпечить нам тріумф принаймні на глядацькому голосуванні.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Зазначимо, що голосувати можуть тільки ті країни, які беруть участь у Євробаченні. Наприклад, якщо ви перебуваєте в Туреччині, то проголосувати, на жаль, не зможете.

Нижче ми надаємо Вам табліцю з номерами телефонів, на які потрібно буде відправляти повідомлення з цифрою 12 (порядковий номер Kalush Orchestra в фіналі).

Просто шукаєте країну, в якій ви перебуваєте і дивитеся номер, на який неободимо відправити смс. У деяких країнах потрібно зателефонувати на номер для того, щоб голос бло зараховано, але в таблиці це зазначено.

Список номерів, за якими можна проголосувати за Kalush Orchestra
Список номерів, за якими можна проголосувати за Kalush Orchestra

УВАГА!

Відправляти свої голоси за учасників можна буде тільки після команди ведучих Євробачення, ввечері 14 травня.

Номер, з якого Ви відправляєте смс або дзвонте повинен бути не українським, а тієї країни, з якої Ви відправляєте, інакше голос не зарахується.

Фінал Євробачення-2022 покаже телеканал UA: Культура. Початок прямої трансляції-о 22:00 за Києвом. Також Пісенний конкурс можна буде слухати на Радіо Промінь і дивитися:

Нагадаємо, що Тимур Мірошниченко розповів, як Kalush Orchestra переможуть на Євробаченні: "Балів повинно вистачити".

Раніше ми повідомляли, як насправді звучали Kalush Orchestra на Євробаченні-2022: у трансляції цього не показали, Тимофій підкорив.

Також стало відомо, що зірка "Євробачення-2009" Рибак визначився з переможцем, насвистуючи Stefania: "Україна точно".