Відома українська співачка Ірина Федишин, яка з перших днів війни робить все можливе аби допомогти українцям, розповіла як захистити українських воїнів та звільнити Україну від російських окупантів, що вторглися 24 лютого.

На своїй сторінці у соціальній мережі Instagram Ірина Федишин відзначила, що для неї найсильнішою зброєю є молитва. Тому вона постійно звертається до Бога, аби він захистив Україну.

Скріншот допису Ірини Федишин
Скріншот допису Ірини Федишин

За словами співачки, особливо сильною молитва стає, коли моляться одночасно багато людей.

Саме тому вона прийшла на колективну молитву в один з храмів Львова аби Бог допоміг врятувати військових, які перебувають у Маріуполі на "Азовсталі".

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Молитва - це неймовірно сильна зброя, а коли водночас молиться багато людей, сила молитви збільшується у рази. Господи, просимо тебе, збережи і захисти усіх наших воїнів, допоможи звільнити усіх, хто зараз на Азовсталі 🙏 віримо у чудо 🙏 p.s.: молитва на вервиці і обхід навколо храму з фігурою Фатімської Богородиці", - зазначила Ірина Федишин, опублікувавши відео з храму.

Нагадаємо, "вражою злою кров'ю Волю окропіте": Ірина Федишин потужними словами Шевченка підтримала незламний український дух

Раніше портал Знай писав, Ірина Федишин благає про допомогу захисникам Маріуполя, які опинилися в оточенні: "Світ може їх врятувати"

Також портал Знай повідомляв, Даша Астаф'єва, Маша Єфросиніна, Ектор Хіменес-Браво та інші: які зірки України готові віддати все заради перемоги