Українська співачка Ірина Федишин благала про допомогу українським воїнам, які залишаються в Маріуполі в повному оточенні. Вона зазначила, що якщо не мовчати, то світ зможе допомогти, тому закликала українців діяти. Про це зірка написала на своїй сторінці в instagram.

Ірина Федишин, Як і всі українці, намагається хоч якось вплинути на ситуацію, яка склалася в Маріуполі. Українські захисники продовжують тримати оборону в повному оточенні і виживають в надлюдських умовах.

Скрін з instagram Ірини Федишин
Скрін з instagram Ірини Федишин

Так, співачка закликала українців не мовчати і максимально висвітлювати проблему Маріуполя в соцмережах. Вона зазначила, що світ може допомогти бійцям вибратися з пастки.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Увага! Прохання всім зробити пости на своїх сторінках про Маріуполь, про АЗОВ. Світ їх може врятувати! Також підпишіть петицію, яку важливо підписати! Потім цим документом апелюватимуть у переговорах з ООН, але підписів має бути достатня. Важливо! Коли підписуєте петицію, потім зайдіть в свою поштову скриньку і підтвердіть свій підпис", - написала Федишин.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, невістка Софії Ротару Світлана Євдокименко розповіла землякам-росіянам кого потрібно рятувати в Україні: "Дух не зломлений".

Також наш портал інформував, друг Олі Фреймут і Сергія Притули Олександр Педан підказав, як виростити Усика або Білодід: "Супер, не бійтеся".

Крім того, наш портал інформував, суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво осоромив росіян на весь світ: "Скоро в Україні буде 2 перемоги, а у вас жодної".