Українська співачка, ведуча шоу "ЖВЛ" і учасниця гумористичного проекту "Жіночий квартал" Віра Кекелія не є активною користувачкою соцмережі Instagram, тому досить рідко розміщує свіжі публікації для своїх шанувальників, число яких перевищило 75 тисяч.

Цього разу Віра Кекелія розповіла фанатам про неймовірну новину - вона вагітна другою дитиною. Судячи з округленого живота на фотографіях, у неї вже досить пристойний термін, але вона довгий час не розголошувала свій новий статус майбутньої мами. Можливо, причина в початку повномасштабної війни на території України, або ж вона вирішила промовчати з особистих міркувань.

Скріншот з Instagram, Віра Кекелія
Скріншот з Instagram, Віра Кекелія

Як відомо, у співачки та її чоловіка, музиканта Романа Дуди вже є одна дитина. У квітні 2020 року у пари народився син, хлопчика назвали Іваном.

У підписі до публікації Віра Кекелія зазначила, що в такі темні часи Всесвіт дав їм шанс ще раз випробувати щастя і стати батьками вдруге. Також вона підкреслила, що життя триває, незважаючи на сьогоднішні події, і жінки народжують, радіючи цій миті.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"В цей непростий час, Всесвіт нам подарував прекрасну можливість - вдруге стати батьками! Мені дуже важко добирати слова, адже в моєму сердці зараз панує і любов і сум одночасно. Авжеж, життя продовжується і як би не було важко прийняти цю жахливу реальність, жінки народжують і радіють цій миті. Адже нічого прекраснішого, ніж нове життя, немає у цілому світі!" - написала Кекелія.

Коментарі - instagram.com/kekeliavera/
Коментарі - instagram.com/kekeliavera/

Нагадаємо, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" підняла українцям дух, виконавши народну пісню: "Зігріваєте душу"

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару знайшла, куди Ілон Маск міг витратити $44 млрд у Львові: "Божевільний"

Також портал Знай.uа писав, що Віра Кекелія та Марта Адамчук з "Жіночого кварталу" відправили українців до ангелів: "У поля край села"