Співачка Лариса Доліна все своє дитинство провела в Україні, в Одесі. Тим більше дивно, що зараз вона різко про це забула і впевнено підтримує режим володимира путіна.

Нещодавно вона разом з Дмитром Дюжевим (Космос з "Бригади") приїжджала в окуповану частину Донецька (так звану "ДНР"), де покладала квіти пам'ятникам і, звичайно ж, давала інтерв'ю. Що ж посміла сказати Долина після того, як зрадила українців і повелася на путінські гроші?

Скрін, Instagram Доліна
Скрін, Instagram Доліна

Уривок з її інтерв'ю було опубліковано в тг-каналі Олексія Дурнєва.

Очевидно, у артистки запитали, що вона відчуває, перебуваючи на окупованій території.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Гордість і трепет одночасно. Гордість за народ, який тут живе, вистоює. Вірить в те, що перемога буде за ними, за нами власне. За те, що стільки років стоїть на своєму, стоїть за свою країну і за свободу: без фашизму, без нацизму, без геноциду. Ось, що я відчуваю. Дуже трепетно і дуже хвилююче",- пролепотіла Доліна, очевидно соромлячись дивитися в камеру.

Лариса Доліна, скріншот з відео
Лариса Доліна, скріншот з відео

66-річна співачка, мабуть, вирішила відібрати лаври у Петросяна і спробувати пожартувати, сказавши що росіяни - це волелюбний народ.

"Ми не приймаємо ні в якому вигляді диктат, нацизм, фашизм. Знаємо, що зараз діється в світі в світі. Ми знаємо як люди хочуть... Не люди... Я навіть не знаю, як їх назвати... Хочуть переписати історію і ми не дамо цього зробити".

Нагадавши, Лариса Доліна, Денис Майданов та Григорій Лепс: Володимир Путін "висадив спецдесант" на окупований Донбас.

Раніше ми повідомляли, що Лариса Доліна раптово облисіла і налякала почорнілими губами: "Не обманюйте стару".