Kalush Orchestra феєрично перемогли на Євробаченні, отримавши рекордну кількість балів від глядачів. Адже аж 28 країн з 40 віддали Україні 12 балів.

Звичайно ж, такий стан речей не влаштував росіян і вони почали плюватися жовчю направо і наліво.

Про це повідомляв Знай.uа.

Але одне залишиться незмінним - Україна переможець, і у війні вона теж переможе, як би жителям рф не хотілося зворотного.

Kalush Orchestra, Євробачення-2022
Kalush Orchestra, Євробачення-2022

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Звичайно ж, не змогла не змовчати і "ведуча ротом" Тіна Канделакі. Ця дзвінка горлянка путіна прокинулася тільки до 10 ранку і поспішила не визнати результати Євробачення, назвавши його фейковим конкурсом.

"Євробачення довело, що культура фейку може бути безмежною. Фейкове "Євробачення" - що наступне? Так можна заздалегідь дати Україні всі призи, починаючи від "Оскара" Зеленському і закінчуючи перемогами на Олімпійських іграх. У цьому світі можна звести з розуму цілу націю, привчивши її до того, що всі їй повинні. Експеримент з BLM був, мабуть, розминкою. Дочекаємося ж, коли американцям і європейцям запропонують схиляти коліно перед українцями",- висловилася не найрозумніша ведуча передачі "Самый умный" .

Так, Тіна, "Оскар" Зеленському, перемогу Україні, труну путіну. Ти почала проводити правильні паралелі. Дочекаємося, коли і росіяни будуть схиляти коліно перед українцями, безсумнівно.

Пост Тіни Канделакі про результати Євробачення
Пост Тіни Канделакі про результати Євробачення

Нагадаємо, що Київ прийме Євробачення-2023: Віталій Кличко привітав Kalush Orchestra і зазначив, що столиця вже готується.

Раніше ми повідомляли, що Тіна Канделакі залилася отрутою після візиту Анджеліни Джолі до Львова, росіяни мало не захлинулися.