Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка в червні стала мамою хлопчика Михайла, є активною користувачкою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій аккаунт. За дівчиною стежить близько 160 тисяч чоловік.

Катерина Репяхова в Insta Stories відреагувала на гучну перемогу українського гурту Kalush Orchestra в масштабному конкурсі "Євробачення-2022", фінал якого відбувся в ніч на 15 травня. Молода мама повідомила, що не змогла подивитися фінал в прямому ефірі і змогла оцінити виступи тільки вранці, коли прокинулася.

Репяхова зізналася, що музиканти своєю піснею довели її до сліз. Вона відчувала неймовірне щастя і гордість за хлопців.

"Синочку, ми перемогли. Ти українець. Таке щастя бути українцями. Люблю вас", - сказала дівчина на відео.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Крім перемоги Kalush Orchestra у Репяховой є ще один привід для радості - 15 травня їх з Віктором Павліком синові виповнилося 11 місяців. На честь такої дати молода мама розмістила свіже фото з дитиною і заявила, що він сенс її життя і головна мотивація. Також вона зазначила, що через місяць йому виповниться один рік, який вони відзначатимуть.

Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова
Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова

Нагадаємо, Катя Репяхова за тисячі кілометрів від Віктора Павліка несподівано зізналася в коханні: "Особливе місце в серці для..."

Як повідомляв Знай.uа, Катя Репяхова мріє "збагрити" сина Віктора Павліка в дитсадок, щоб знайти для себе час: "Складно поєднувати материнство і роботу"

Також портал Знай.uа писав, що Катя Репяхова "вилаяла" себе за те, що не зуміла вчасно прислухатися до бажань сина від Віктора Павліка: "Показував, що йому не комфортно"