Дружина українського музиканта Віктора Павлика, Катя Репяхова розповіла, з якими труднощами зіткнулася в Ізраїлі, куди поїхала, рятуючись від війни. Про це вона розповіла в сторіс на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Катя Репяхова звернулася до шанувальників і розповіла, що зіткнулася з труднощами в Ізраїлі.

"За ці дні я добре повчилася. А ще почала робити те, що давно повинна. Це просто мій біль. Сьогодні розповім", - написала блогерка.

Скрін instagram
Скрін instagram

Як виявилося проблема в сина Міші, який геть відмовлявся засипати і вимотував молоду маму, яка зараз займається малюком одна, оскільки Віктор Павлік залишився в Україні.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Як і обіцяла, розповідаю про свій біль. Взяла каву, зараз буду вам розповідати. Може ви помічали, що Міша днем завжди спить в колясці. Він сам не засинає, я його завжди качаю і проблема в тому, що дуже довго", - поділилася Репяхова.

Блогерка зізналася, що ситуація з сином тільки погіршувалася і його було практично неможливо вкласти спати.

"Останнім часом у нас із засипанням було складніше і складніше. Було навіть таке, що я могла Мішу качати годину і він не засинав. Я розуміла, що це не правильно, не нормально", - додала дружина музиканта.

Катя Репяхова зазначила, що зараз ці труднощі їй вдалося подолати. Виявилося, що малюк не міг заснути в колясці. Зараз він засинає на ліжечку за 10 хвилин.

Раніше Знай писав, Альона Вінницька розповіла про неймовірну привабливість Даніеля Салема: "Такий самець".

Також наш портал інформував, невістка Софії Ротару Світлана Євдокименко розповіла землякам-росіянам кого потрібно рятувати в Україні: "Дух не зломлений".

Нагадаємо, Андрій Бедняков показав, як росіяни після бомбардування Маріуполя веселяться 9 травня, відзначаючи перемогу: "Не вкладається в голові".