Юрій Горбунов є кумом Потапа і Насті Каменських, які зараз перебувають закордоном. Українці вже не раз пред'являли претензії до Олексія Потапенка за те, що він відсиджується, а не йде воювати.

Ведучий Слава Дьомін в рамках своєї програми Слава+" поспілкувався з чоловіком Каті Осадчої і з'ясував, як Юрій ставиться до українців, які виїхали з країни. Особливо до чоловіків.

Настя Каменських і Потап, фото: Instagram
Настя Каменських і Потап, фото: Instagram

"Олексій виїхав раніше... Вони за тиждень виїхали у своїх справах і там залишилися, але є ж і ще артисти. Я не маю права нікого звинувачувати. Льоша багато робить там, закордоном, для українців. Те ж саме Діма Монатік і Сергій Бабкін",- заступається за колег Горбунов.

Хоча видно, що питання Слави Дьоміна йому не дуже сподобалось і поставив в незручне становище.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Слава Дьомін. Фото: скрін youtube
Слава Дьомін. Фото: скрін youtube

Чоловік Осадчої припускає, що можливо тим артистам, які виїхали не вдалося б допомогти в такій же мірі, знаходячись на території України.

"Дуже багато є людей, які знаходяться в Україні, але нічого не роблять, в тому числі і чоловіки. А є такі, хто закордоном і допомагають, і волонтерять, і збирають гроші. Звинувачувати когось я не маю права",- твердо відповідає Юрій.

Юрій Горбунов і Слава Дьомін, скріншот з відео
Юрій Горбунов і Слава Дьомін, скріншот з відео

Висловився ведучий і про тих чоловіків, які хочуть виїхати з України за хабар. Він пропонує їх випускати, але брати з них втридорога. Адже все одно якщо у людини є гроші, вона зробить все, щоб відмазатися від повістки в військомат.

"А ось коли захочуть повернуться, адже вони ці гроші заробляють в Україні, то взяти 50 тисяч доларів на те, щоб відбудувати Україну. І я тебе запевняю, це було б правильніше, ніж кричати, що ми нікого не випустимо. Вони всі сидять, ховаються і у них є гроші".

Нагадаємо, що Катерина Осадча здивувала несподіваним бажанням: "Хочеться застрелити рашиста".

Раніше ми повідомляли, що Катя Осадча повернулася до Горбунова після тривалого розставання: "Справжня сім'я".