Відома українська журналістка і телеведуча Катя Осадча повернулася до Києва до чоловіка Юрія Горбунова. Пара була змушена розлучитися через початок війни. Ведуча поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram зворушливим знімком.

Катя Осадча і Юрій Горбунов, як і багато українських сімей, були змушені якийсь час жити далеко один від одного. Розлучитися на такий тривалий термін змусило російське вторгнення.

Горбунов і Осадча. Фото: скріншот youtube
Горбунов і Осадча. Фото: скріншот youtube

Так, незважаючи на те, що небезпека все ще залишається, телеведуча прийняла рішення повертатися до Києва і насамперед, що зробила після приїзду - обняла коханого чоловіка. На фото пара ніжно обіймається, притулившись один до одного головами.

"Не розлучатися ніколи", - лаконічно підписала фото Катя Осадча.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Шанувальників дуже зворушив такий кадр. У коментарях зазначили, що саме такою і має бути справжня українська родина.

"Які ви красиві. Ось така повинна бути справжня сім'я", - написали користувачі Мережі.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, невістка Софії Ротару Світлана Євдокименко розповіла землякам-росіянам кого потрібно рятувати в Україні: "Дух не зломлений".

Також наш портал інформував, друг Ольги Фреймут і Сергія Притули Олександр Педан підказав, як виростити Усика або Білодід: "Супер, не бійтеся".

Крім того, наш портал інформував, суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво осоромив росіян на весь світ: "Скоро в Україні буде 2 перемоги, а у вас жодної".