Перша ракетка України, Еліна Світоліна зізналася, що у жовтні народить дівчинку.

Світлу новину тенісистка повідомила на своїй сторінці в Instgaram. Направду, така новина посеред війни та сумних буднів як промінчик надії на те, що все буде добре для згорьованих війною українців.

Еліна Світоліна. Фото: Instagram
Еліна Світоліна. Фото: Instagram

"З серцем, сповненим любові та щастя, ми раді повідомити, що чекаємо дівчинку в жовтні", - написала Еліна під фото з чоловіком, французьким тенісистом Гаелем Монфісом.

Фото та новина не залишили байдужими шанувальників тенісистки, яка впродовж кількох місяців підтримувала Україну за кордоном, розповідаючи, пояснюючи та надихаючи на допомогу усіх небайдужих людей на планеті.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Еліна Світоліна. Фото: Instagram
Еліна Світоліна. Фото: Instagram

"Мої найщиріші вітання", "Світ стане щасливішим, вітаю друзі", "Дуже класна новина!", "Вітаємо!", "Це найкращі новини, величезні вітання вам обох", - пишуть шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше Джамала показала, що з Херсоном зробив "русский мир", українське місто потерпає від окупантів з 2 березня.

Як повідомляв портал "Знай.ua", дружина Вови Остапчука Христина Горняк пояснила в чому справжня сила українців.

Також "Знай.ua" писав, що Київ прийме Євробачення-2023, Віталій Кличко привітав Kalush Orchestra і зазначив, що столиця вже готується.