Відома українська співачка Джамала, яка останнім часом активно гастролює світом з благодійними концертами, розповіла що насправді зараз відбувається у тимчасово окупованому Херсоні.

На своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram артистка зазначила, що зараз у Херсоні, який з 2 березня знаходиться під окупацією, російські війська продовжують справжній терор.

Скріншот допису Джамали
Скріншот допису Джамали

"Тільки в перші дні від російських куль загинуло близько 40 мирних жителів міста. Але попри це херсонці регулярно виходили на проукраїнські мітинги. Останній відбувся 27 квітня. Російські військові закидали людей світло-шумовими гранатами та використали сльозогінний газ. Після "індивідуальної роботи" з активістами мітингів стає все менше", - зазначила Джамала.

Джамала розповіла, що окрім терору мирних жителів, російські окупанти ще й грабують їх. З міста масово вивозять зерно та цінні речі українців.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Нещодавно з’явилася новина про катування струмом. За словами депутата Херсонської обласної ради Сергія Хланя, на Херсонщині давно створено аналог донецької "Ізоляції" з катівнями у підвалах. Російська армія вивозить з міста зерно, грабує місцевих фермерів, займається мародерством. У місті обмаль ліків та їжі. Суцільний страх та біль — ось який він, "русский мир", - підсумувала вона.

Нагадаємо, Джамала вдихнула нове життя в пісню "1944" за допомогою дівчини з Грузії, яка двічі відчула на собі вторгнення армії рф

Також Знай писав, Джамала отримала нагороду за боротьбу та захист української культури у війні з росією: "Наші спільні маленькі перемоги"

Раніше Знай повідомляв, Джамала пояснила, як допомогти врятувати українців у Маріуполі: "Це справжнє пекло"