Відомий український телеведучий Григорій Решетник заявив, що назве і сина і доньку — Калуш.

Після вдалого виступу українського гурту на Євробаченні, Kalush Orchestra, весь світ почув як круто звучить українська музика, та незвичний український реп. Після того, як минулого року Go_A змусили всіх "шуміти", Калуш просто запалив своєю мелодійною та ритмічною Стефанією.

Григорій Решетник. Фото: Instagram
Григорій Решетник. Фото: Instagram

Григорій вирішив прокоментувати перемогу Євробачення, та заявив, що наступного сина і доньку назве Калуш.

"Ну що тут казати - і доньку і сина зватимуть Калуш. Українці, ми неперевершені, ми найсильніші! Калуш ви просто з бест! Євробачення їде до України. 2023 дуже скоро, перемога і Євробачення вітаю абсолютно всіх, ми найкраща нація у світі ми просто кращі!", - записав емоційне відео Григорій.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Григорій Решетник. Фото: Instagram
Григорій Решетник. Фото: Instagram

Однак з ним не погодилися шанувальники, та заявили, що дівчинка потрібна — Стефанія.

"Ні, дівчинка Вам потрібна Стефанія", "І хай тільки одна рашистське падло тут залишить коментар!!!!! Геть з України, геть, геть!", "Донечка — Стефанія, а синочок — Калуш", "Україна переможець Євробачення!", "Чекаємо головну перемогу і святкуємо Євробачення 2023 у вільній нескореній Україні", "Маріуполь, Азовсталь тримайтеся хлопці, це перемога для Вас, про вас знає весь світ, чекаємо на перемогу тепер і вашу" - написали в коментарях збуджені українці.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше Kalush Orchestra представили довгоочікуваний кліп на пісню "Stefania"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Марта Адамчук та Віра Кекелія пішли стопами Джона Леннона в Естонії заради України.

Також "Знай.ua" писав, що Світлана Тарабарова вирішила повернутися з дітьми додому і була вражена.