Колишня дружина відомого співака Дзідзьо, Михайла Хоми, показала, з ким їздить на концерти.

Славія та співак Олег Серафин здійснили спільний виступ на батьківщині одного з загиблих ведучих та артистів, який загинув у перші дні війни, Паші Лі. Славія та Олег заспівали та зробили кілька спільних знімків. Фото з'явилося на сторінці в Instgaram співачки.

Славія. Фото: Instagram
Славія. Фото: Instagram

Олег розповів про Пашу Лі, яким чарівним добрим та чуйним був другом та просто хорошою людиною. На очах у Олега - виступили сльози, адже думати про тож, що людини вже немає, вона в молодому віці загинула на цій війні, надто важко.

Олег Серафин. Фото: Instagram
Олег Серафин. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Зараз ми на місці сили нашого воїна, друга, захисника Паші Лі. Який віддав своє життя за Україну. Важко усвідомлювати, що війна забирає у нас хороших друзів, рідних та близьких людей. Ми відчували присутність Паші на концерті, наче він був поруч, так близько - був у нашому серці…", - написав Олег.

Славія та Олег Серафин. Фото: Instagram
Славія та Олег Серафин. Фото: Instagram

Також він розповів, що спільно зі Славією вирішили об'єднатися, щоб творити нові прекрасні миттєвості:

"Ми зі Славією об’єднались на творчому музичному фронті, адже пісня – культурна зброя кожного українця. Співаючи серцем ми зігріваємо душу та підтримуємо бойовий дух України!", - завершив свій коментар Олег.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Марта Адамчук та Віра Кекелія пішли стопами Джона Леннона в Естонії заради України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Андрій Задворний заінтригував історією про невзаємне кохання з дівчиною.

Також "Знай.ua" писав, що Андрій Бедняков розповів про долю своїх друзів з Маріуполя, яких "звільняли" окупанти.