Відомий український телеведучий Андрій Бедняков, який став популярним завдяки програмі "Орел і решка", є активним користувачем соцмережі Instagram. Артист має безліч шанувальників серед глядачів і підписників, число яких вже перевищило 1,5 мільйона.

Колись Андрій Бедняков їздив по рф, працюючи з телеведучою Настею Івлєєвою в програмі "Орел і решка", і нейтрально ставився до ситуації між ворогуючими державами. Зараз же, з моменту вторгнення країни-агресора на територію його батьківщини, він чітко озвучує свою громадянську позицію і всіляко підтримує Україну і її жителів. Варто відзначити, що сам Бідняков з Маріуполя, який на даний момент захоплений російськими окупантами.

Андрій Бєдняков. Фото: Instagram
Андрій Бєдняков. Фото: Instagram

Цього разу в Insta Stories він розмістив скріншоти його листування з давнім знайомим з Маріуполя, які вийшов з ним на зв'язок після жорстоких боїв з окупантами. Чоловік розповів телеведучому, хто з їхніх друзів зумів вибратися через це пекло, а кому пощастило менше. Бідняков повідомив, що двоє його друзів з дитинства загинули, до одного з них в багатоквартирний будинок прилетів снаряд, знищивши практично все живе.

Знайомий Беднякова розповів все в подробицях, яких, на жаль, толком не розібрати. Але видно виразні речення, як вони з дружиною жили в підвалі і ховали батьків свого друга. Також можна побачити шокуючу фразу: "Благо машина вціліла, вона нас і врятувала. Виїжджав по трупах, в прямому сенсі".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Андрій Бедняков
Скріншот з Insta Stories, Андрій Бедняков

Нагадаємо, Андрій Бедняков віддає "найдорожче", що можна уявити заради жителів Маріуполя: "Це безумство"

Як повідомляв Знай.uа, Андрій Бедняков з "Орел і Решка" закликав не поспішати повертатися в Україну: "Ні. Війна тут"

Також портал Знай.uа писав, що Андрій Бедняков показав, як росіяни після бомбардування Маріуполя веселяться 9 травня, відзначаючи перемогу: "Не вкладається в голові"