Юрій Горбунов, вражений здобутками української армії, та показав відновлений прикордонний знак на межі з країною-окупантом.

Відео, яке записали для Володимира Зеленського, президента України бійці територіальної оборони Харкова, Юрій Горбунов розмістив на своїй сторінці в Instrgaram.

Пост Юрія Горбунова. Фото: Instagram
Пост Юрія Горбунова. Фото: Instagram

"Бійці 227 батальйону 127 бригади сил Тер.оборони ЗСУ відновили державний знак на ділянці державного кордону з рашкою на Харківщині!! Ви відважні герої!! Крок за кроком звільняєте нашу землю від окупантів!", - написав Горбунов, коментуючи відео.

Пост Юрія Горбунова. Фото: Instagram
Пост Юрія Горбунова. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У коментарях подякували захисникам, та написали, як пишається вся Україна тими, хто захищає рідну землю.

"Хлопці ви Янголи Світла", "Дякуємо вам, хлопці!", "Молимося за всіх вас, наших захисників! Тримайтеся, ви наші герої!!! Наші мужні красені", "Як же ми вами пишаємося!!!! Низький уклін Вам наші рідненькі", "Просто плачу. Скільки там всього в цих словах сховано:" пане Президент, я доповідаю...." хлопці дорогенькі, нехай Бог вас кожного боронить!", "Дякую вам, дякую Богові кожний день, що тримає ваші руки і дає перемогу", - написали у коментарях.

Скриншот коментаря
Скриншот коментаря

Нагадаємо, раніше "колишня" Володимира Зеленського Олена Шоптенко не змогла відлипнути від Kalush Orchestra.

Як повідомляв портал "Знай.ua", дружина захисника "Азовсталі" впевнена, що бійці АЗОВ ніколи не здадуться в полон.

Також "Знай.ua" писав, що Святослав Вакарчук повідомив своїм слухачам, що всі заплановані концерти гурту "Океан Ельзи" йому довелося перенести.