Відомий продюсер, чоловік співачки NK, репер Олексій Потапенко, який виступає під псевдонімом Потап, розмістив відео, на якому видна вся суть росіян.

На відео показують пофарбований вагон залізниці. Автор відео каже, що таке можливо тільки в росії. Хтось фарбував вагон фарбував, фарбував, і оп — показує підлогу — а там пофарбоване г*вно, і г*вно пофарбував — розповідає автор відео.

Пост на сторінці Потапа. Фото: Instagram
Пост на сторінці Потапа. Фото: Instagram

Після чого Потап доєднав виступ глави московської церкви, де він розповідає про ідентифікацію росіян, що це і є лінія ідентичності.

"Це духовна скрєпа, це лінія самоідентифікації нашої нації", - завершилося відео.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Пост на сторінці Потапа. Фото: Instagram
Пост на сторінці Потапа. Фото: Instagram

У коментарях погодилися, що це дійсно можливе тільки у росії:

"Таке відчуття, що вони з іншої планети....здоровому глузду це не піддається...ДНО", "Яка країна такі та рішення", "Це раша, дитинко. Це духовне скріплення, лінія ідентифікації вашої нації", "Вони навіть самі говорять, що такий тупізм може бути тільки в росії", "Тут плакати, аржати треба", "Вся росія в одному відео", - написали в коментарях.

Скриншот коментаря
Скриншот коментаря

Нагадаємо, раніше ми писали, що Ольга Сумська зізналася, як вона щаслива повернутися до своєї турецької "рутини".

Як повідомляв портал "Знай.ua", "колишня" Володимира Зеленського з "Танці з зірками" Олена Шоптенко не змогла відлипнути від Kalush Orchestra.

Також "Знай.ua" писав, що друг Ані Лорак Сергій Лазарєв причепився до Джамали через Євробачення.