Колишній коханий "Холостячки" Ксенії Мішиної Олександр Еллерт вирішив подивитися на реакцію своїх підписників, та написав неоднозначний пост.

Олександр змінив зачіску, підстригся майже налисо та одягнув червоні світлозахисні окуляри. Фото він прокоментував російською мовою, у дописі йшлося:

"Що хочете робіть, тільки не розповідайте якою мені мовою розмовляти! Як і іншим", - написав Олександр.

Цікаво, що багато шанувальників, почувши таке, одразу зрозуміли, що Олександр проти переходу на українську мову. Але сам Олександр не вказав, якою він хоче розмовляти, та чи поважатиме українську. Однак українці розлючені та згорьовані війною накинулись на коміка.

Вони не визнають російську після 24 лютого.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Олександр Еллерт. Фото: Instagram
Олександр Еллерт. Фото: Instagram

"Відписуюся. Мені здається навчитися рідною мовою спілкуватися не складно коли ти справжній українець", "Ніхто тобі нічого розказувати не буде, позорься сам - такими вєлікорозумними постами", "Вслід за кораблем іді", "Ех, шкода.. так і не дійшло...", "Ніхто, нікому і нічого не забороняє. У нас постійно люди розмовляли тією ... мовою. Але.......... поки ось ті люди не почнуть розуміти важливість мови у країні, нажаль війна не скінчиться", - написали українці під постом.

Скриншот коментаря
Скриншот коментаря

Щоправда, знайшлися й ті, хто підтримав Еллерта.

"Саша, говори на русском. Ми живем в свободной стране", "Я в шоке, нацизм и ненависть, ненависть Украинца к Украинцу. Да кто вы такие???? Да с чего вы взяли, что вы любите Украину больше чем, русскоговорящие", - висловили думку інші шанувальники, проте варто зазначити, що таких коментарів треба було добряче пошукати.

Скриншот коментаря
Скриншот коментаря

Нагадаємо, раніше ми писали, що таролог визначив, яке кармічне завдання у Дмитра Гордона і які труднощі його чекають.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Анастасія Приходько зізналася, чи шкодує, що виступала за росію на Євробаченні.

Також "Знай.ua" писав, що Сергій Притула звертався до фахівця, тому що не зміг самостійно впоратися з наслідками війни.