Відома українська телеведуча та зірка програми "Світське життя" Катерина Осадча зізналася, що цьогоріч для неї весна видалася по особливому квітучою. Знаменитість переконана, що так сама природа намагається розрадити українців у такий непростий час.

Про це Катерина Осадча написала на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram та поділилася кадрами квітучих весняних дерев.

"Цього року весна по особливому яскрава і квітуча, ніби намагається розрадити нас, показати, що природа відновлюється, що гілки стають красивими кущами, що так і наша Україна відновиться і розквітне", - зазначила Осадча.

Катя Осадча, фото з instagram
Катя Осадча, фото з instagram

Телеведуча відмітила, що війна та квітуча весна дуже суперечать одна одній. Однак, Осадча відмітила, що попри все природа вміє продовжувати жити, що вона й радить всім українцям.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Фото зі сторінки Каті Осадчьої
Фото зі сторінки Каті Осадчьої

"Коли квітнуть яблуні на руїнах будинків це якійсь жахливий дисонанс … І я щоразу ловлю себе на думці, що війна і квітуча природа - дисонанс, але природа вміє жити попри все…", - підсумувала знаменитість.

Фото зі сторінки Каті Осадчьої
Фото зі сторінки Каті Осадчьої

Нагадаємо, Катя Осадча об'єдналася з соратниками Володимира Зеленського заради зниклих українців: "Важливий день"

Також Знай писав, Юрій Горбунов розповів про від'їзд своїх кумів Потапа і Насті Каменських з країни: "Є чоловіки, які нічого не роблять"

Раніше Знай повідомляв, українці розхвалили Катю Осадчу за ініціативу в пошуку зниклих: "Нехай кожен знайде своїх рідних"