Майже з перших днів повномасштабного вторгнення росії відома телеведуча та зірка програми "Світське життя" Катерина Осадча займається пошуком зниклих безвісти. Аби робити це більш ефективно вона вирішила об'єднатися з Офісом президента.

Про це Катерина Осадча розповіла на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Так, напередодні Катерина Осадча приїхала до Офісу президента аби разом із керівником ОП Андрієм Єрмаком та його заступником Кирилом Тимошенком обговорити роботу волонтерів та пошуки зниклих. Знаменитість хоче допомогти знайти якомога більше зниклих безвісти під час війни, яку розв'язала росія.

Катя Осадча, скрін з instagram
Катя Осадча, скрін з instagram

"Важливий день і новий важливий етап в Пошуку зниклих… Робимо пошук зниклих ще масштабнішим, волонтери разом з державою зможуть зробити набагато більше. Поліція, ДСНС, МЗС, Міністерство реінтеграції тимчасово окупованих територій, Міністерство цифрової трансформації, МОЗ. Дякую за те, що почули, дякую за початок плідної співпраці", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Катя Осадча впевнена, що тепер завдяки співпраці з Офісом президента Володимира Зеленського вдасться повернути до рідних ще більше зниклих українців.

"Ми обов’язково всіх знайдемо 🙏🏻🇺🇦", - підсумувала знаменитість.

Нагадаємо, Катерина Осадча звернулася до українців, згадуючи вагітні радощі в басейні: "Йшли під кулями"

Раніше Знай повідомляв, Катя Осадча повернулася до Горбунова після тривалого розставання: "Справжня сім'я"

Також Знай писав, Катя Осадча знайшла лазівку заради перемоги Kalush Orchestra на Євробаченні: "Долучайте своїх..."