Катерина Осадча - популярна українська журналістка і телеведуча, яка стала відома завдяки шоу "Світське життя" на каналі 1+1. До повноліття з 13 років працювала в модельному бізнесі в Західній Європі, проте згодом прийняла рішення повернутися в рідну Україну. Зірка заслужила визнання не тільки телеглядачів, а й фанатів в соцмережі Instragram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона чоловік.

Катерина Осадча розмістила кілька фотографій зі студії ранкової новинної програми "Сніданок з 1+1", в якій вона розповідала про свій новий проект з пошуку зниклих українців. Знаменитість повідомила, що вона разом з телеведучими Русланом Сенічкіним і Людмилою Барбір висвітлювала історії, обговорювала важливі питання з психологом і волонтером.

Скріншот з Instagram, Катя Осадча
Скріншот з Instagram, Катя Осадча

"Наш проект Знайти своїх співпрацює зі @snidanok і сьогодні ми висвітлювали історії, розмовляли з психологом і волонтером про пошук. Ми прагнемо наші пошуки зробити якомога ефективнішими 🙏🏻 Все буде Україна", - написала телеведуча.

Крім того, Осадча з'явилася на ефір в симпатичному костюмі небесного кольору від українського дизайнера і закликала своїх шанувальників підтримувати малий бізнес.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Користувачі соцмережі засипали телеведучу причтнимі компліментами про її зовнішній вигляд і похвалили за її ініціативу в проекті з пошуку зниклих.

Коментарі - instagram.com/kosadcha/
Коментарі - instagram.com/kosadcha/

Коментарі - instagram.com/kosadcha/
Коментарі - instagram.com/kosadcha/

Нагадаємо, Катя Осадча повернулася до Горбунова після тривалого розставання: "Справжня сім'я"

Як повідомляв Знай.uа, Катя Осадча знайшла лазівку заради перемоги Kalush Orchestra на Євробаченні: "Долучайте своїх..."

Також портал Знай.uа писав, що Катерина Осадча звернулася до українців, згадуючи вагітні радощі в басейні: "Йшли під кулями"