Олександр Пономарьов - відомий український виконавець, який радує шанувальників своїми творами вже близько тридцяти років.

Чоловік має акаунт у соціальній мережі Instagram. За його життям стежать понад 150 тисяч осіб. І зараз він з ними поділився дуже кумедною новиною, стосовно війни в Україні, яка триває вже більше 80 днів.

Дзідзьо і Пономарьов, скріншот з відео
Дзідзьо і Пономарьов, скріншот з відео

Вже трохи більше місяця Київська, Чернігівська та Сумська області повністю очищені від російського окупанта. Близько 27 тисяч рашистів (за мінімальною статистикою) ніколи не повернуться додому, до своїх родин. А зараз з'явилася кумедна інформація про пригоди бурятів у Чернігівському регіоні.

"Хороші, правдиві новини! У селі під Черніговом буряти забрали у всіх електрочайники, а підставки залишили", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Олександр Пономарьов, фото: Instagram
Олександр Пономарьов, фото: Instagram

"Д*біли, кам'яний вік", "Д*рне поїхало в турне", "А навіщо вони їм: куди вони встромлять вилку", "Підставки вони набрали в іншому місці", "В Бучі також у подруги чайник забрали, підставку зі шнуром немає", "Звідки ж їм знати, що без підставки такий чайник не працює", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Олександр Пономарьов показав російську вівчарку, яка перейшла на бік України: "Навіть пес зрозумів..."

Як повідомляв "Знай.ua", Дзідзьо зізнався, чому відразу ж подзвонив юрі Горбунову в перший день війни: "Паніка, як у кожного"

Знай.ua писав, Дзідзьо і Олександр Пономарьов дали спеку перед концертом, усамітнившись у підсобці: "Золоті голоси незалежної України"