Відома українська співачка і акторка, а також колишня солістка гурту "ВІА Гра" Надія Мейхер (Грановська), любить радувати шанувальників різними публікаціями з творчого та особистого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 340 тисяч людей.

Надія Мейхер розповіла шанувальникам про благодійний проект "Допомога дітям Маріуполя", який створив відомий архітектор Віктор Кудін. Артистка запропонувала небайдужим і тим, хто має можливість пожертвувати гроші, які після зазначений нею фонд перерахує сім'ям з дітьми, що пережили окупацію російських військ в Маріуполі.

Співачка зазначила, що серед тих, хто потребує фінансової допомоги є діти, які втратили батьків і отримали поранення. Крім того, є малюки, які народилися під час військових дій, а їхні будинки безжально зруйнувала армія рф.

"Давайте не залишатиметься байдужими, якщо є можливість допомагати. Нас багато, тому і можливості наші немаленькі. Все буде Україна", - сказала Надія Мейхер на відео.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Користувачі соцмережі оцінили ініціативу Мейхер і відзначили, наскільки вона гарна не тільки зовні, але і всередині.

Коментарі - instagram.com/nadyameiher/
Коментарі - instagram.com/nadyameiher/

Нагадаємо, Надія Мейхер з "ВІА Гри" знайшла у війні найсильнішу близькість до Бога: "Нам потрібні потрясіння"

Як повідомляв Знай.uа, Надії Мейхер з "ВІА Гри" після чергової фотосесії запропонували змінити професію: "Клієнти швидко знайдуться"

Також портал Знай.uа писав, що Надя Мейхер зізналася, що змогла знайти в собі, катаючись в ліфті: "Неможливо жити..."