Зірка "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна розповіла, чому для неї Україна - особлива країна, яку не можна замінити. Цим актриса поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катя Нікітіна деякий час перебувала закордоном, куди виїхала втікши від війни, розпочатої Росією. Весь цей час вона сумувала за домом, а зараз, судячи з геолокації на фото, актриса повернулася в Україну.

Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube
Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube

Так, Нікітіна поділилася новим знімком, на якому позує піднявшись на карусель у вигляді коня. Зірка виглядає дуже щасливою, ймовірно, через те, що змогла повернутися на батьківщину. У підписі до фото вона вирішила трохи відверто з шанувальниками і розповіла, що для неї означає Україна.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Для мене Україна - це СВОБОДА! Україна - це моя СІМ'Я! Україна - це ЛЮДИ! Це моя Батьківщина і купа можливостей! Це країна з почуттям гумору! Це Хрещатик, переповнений пішоходами! Це метро, вічно заповнене! Це кава з собою і прогулянки до ранку! Це неймовірні парки та краєвиди з Карпатських гір! Це затори в Києві! Це купа творчих людей і концертів! Це незабутні тусовки і караоке до ранку!",- написала Катя Нікітіна.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" показала дорослий вчинок своєї дочки: "Душа навиворіт, коли розумієш".

Також наш портал інформував, Сергій Притула звертався до фахівця, тому що не зміг самостійно впоратися з наслідками війни: "У мене загинули друзі".

Крім того, ми писали, блогерка Настя Похрещук вбралася в патріотичне вбрання, начепивши на голову величезний герб: "Малефісента по-українськи".