Відома українська співачка і модель Даша Астаф'єва втиснула форми в облягаючий наряд і відправилася в спортзал в перерві від волонтерства. Яскравими кадрами зірка поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Даша Астаф'єва з перших днів російського вторгнення активно допомагає країні. Співачка працює на кухні, допомагаючи готувати їжу для тероборони, ЗСУ та переселенців. Незважаючи на завантажений графік зірка знаходить час і на себе.

Даша Астафьєва. Фото: Youtube
Даша Астафьєва. Фото: Youtube

Так, Астаф'єва вирішила трохи попрацювати над тілом і відвідала спортзал, де виконала кілька вправ в облягаючому вбранні. Судячи з підпису до відео, якими вона поділилася з шанувальниками, зірка виклалася в залі на всі сто відсотків.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Якщо я завтра пропаду з радарів... майте на увазі, чому. Три рази на день так Роби і спина боліти не буде", - підписала ролики Даша Астаф'єва.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дмитро Карпачов підказав, як підтримати чоловіка, який втратив кінцівку і що робити випускникам, чиї мрії зруйнувалися через війну.

Також ми інформували, Ірина Федишин закликає забути нуль балів Польщі на Євробаченні і називає це провокацією і спробою посварити людей.

Крім того, наш портал повідомляв, Надя Мейхер взяла "під крильце" постраждалих у війні дітей з Маріуполя-закликає українців не бути байдужими: "Нас багато".