Дочка відомої української телеведучої Ольги Фреймут Злата Мітчелл часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 40 тисяч осіб.

З фотографій в профілі можна сказати, що дівчинка трохи відійшла від матері, в плані етикету і правильних манер. Наприклад, за останні кілька місяців вона з'являлася на публіці в коротких сукнях, демонструвала пишний бюст в нескромному декольте.

Злата Мітчелл, фото: Instagram
Злата Мітчелл, фото: Instagram

А зараз вона і зовсім показала кілька фотографій зі своїм хлопцем. Судячи з вказаного місця розташування, дівчина не сильно тривожиться через війну - вона знаходиться в Каліфорнії.

На першому знімку можна побачити - хлопець темношкірий, вона близько-близько до нього притулилася, він обхопив її рукою. Другий кадр відобразив поцілунок молодих коханців на тлі шикарного пейзажу.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Злата Мітчелл, фото: Instagram
Злата Мітчелл, фото: Instagram

"Такі милі", "Перша загальна фотографія?", "Кращі друзі назавжди", "Моя улюблена Злата❤️", "Які красиві і щасливі", "Смішний хлопчина", "Златочка, почитала коменти в ЖВЛ - це соромно за наших озлоблених людей. Ви дуже красива пара❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Оля Фреймут врятувала тисячі людей простою порадою: "Коли так сумуємо за Україною"

Як повідомляв "Знай.ua", дочка Ольги Фреймут порівняла окупації Маріуполя Гітлером і Путіним: "За місяць вбив в два рази більше, ніж за два роки"

Знай.ua писав, "Ревізор" Ольга Фреймут "покаялася" перед 16-річчям дочки Злати Мітчелл: "Є причина"