Анастасія Приходько - відома українська виконавиця, яка зараз дала коротке інтерв'ю в ефірі телепередачі "Зірковий шлях".

Дівчина відома своїм виступом на пісенному конкурсі "Євробачення" в 2009 році, представляючи рашистську федерацію через те, що отримала дискваліфікацію на етапі нацвідбору в Україні.

Анастасія Приходько, instagram.com/zirkovyi_shlyah
Анастасія Приходько, instagram.com/zirkovyi_shlyah

2022 рік - минуло кілька днів після закінчення щорічного конкурсу. Переможцем стали Kalush Orchestra від України. А ось Анастасія з інтерв'юером поговорили щодо наших суддів, які не дали Польщі жодного бала.

- Слухай, ти сказала: "Я, як музикант, бачила". Власне, хочеться перейти до теми членів журі, які оцінювали від України цей конкурс. Вони повинні оцінювати, як музиканти чи політики? Тому що, стільки обурення було з приводу оцінок для Польщі... ще жодного разу не було такого гучного скандалу, по-моєму, за всю історію.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Анастасія Приходько, фото: Instagram
Анастасія Приходько, фото: Instagram

- Давай мене згадаємо з моєю дискваліфікацією на рівному місці, коли я хотіла представляти Україну... коли вони знайшли, ці журі, щоб був привід мене дискваліфікувати мене, тому що були домовленості з іншою моєю "улюбленою" артисткою. З ними постійно якісь проблеми. До розмови з тобою подивилася інтерв'ю з Федишин. По-перше, яке вона має відношення до "Євробачення", хто її туди посадив? Співачка Західної України. Вона не знає цю внутрішню кухню. Ті три героя, я не знаю, хто це?

Нагадаємо, Ірина Федишин осоромилася гомофобними висловлюваннями: "Ти йдеш на х*й слідом за російським кораблем"

Як повідомляв "Знай.ua", іспанка Chanel, що наступала на п'яти "Kalush Orchestra" на Євробаченні-2022, не стримала емоцій: "Запам'ятаю на все життя"

Знай.ua писав, Анастасія Приходько їдко висміяла появу Філіпа Кіркорова на "Євробаченні-2022": "Бігає волохата д * ра"