Святослав Вакарчук останні 8 років демонструє величезний виплеск патріотизму на тлі Революції Гідності, війни в Донецькій, Луганській областях і зараз - після повномасштабного вторгнення рашистської федерації в Україну.

Він не зупиняється до останнього - зараз Вакарчук поділився фотографією свого виступу перед воїнами ЗСУ з гітарою, у величезному приміщенні. Про це навіть статтю написали в The Washington Post, про що Святослав їх і подякував.

Святослав Вакарчук, фото з instagram
Святослав Вакарчук, фото з instagram

"Таких виступів ми даємо часом по 3-5 в день. І продовжимо давати, поки не переможемо. А потім ми зробимо святковий концерт для всіх українців! Слава Україні!💙💛", - йдеться в публікації.

На самому сайті інформації трохи більше, ніж опублікував Вакарчук. Наприклад, там навіть є відео цього самого виступу. На тимчасовій військовій базі в будівлі заводу недалеко від фронту на Донбасі Вакарчук опустився на пошарпаний офісний стілець, розпакував акустичну гітару і став виливати народні пісні і напуття десяткам українських солдатів, які щойно повернулися з пекельних боїв або прямують назад.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Святослав Вакарчук, фото з Instagram
Святослав Вакарчук, фото з Instagram

Він співав не менше 40 хвилин, і йому знадобилося майже стільки ж часу, щоб піти, скільки солдатів оточили його, щоб отримати Селфі і автографи.

47-річного Вакарчука називають українським Брюсом Спрінгстіном.

А потім він опинився в Дніпрі, 19 травня 2022 року, в День вишиванки, показавши максимальне щастя в одному з порожніх парків.

"Двоє братів. Два настрої. Дві вишиванки. Один генокод", - написав він.

Нагадаємо, Святослав Вакарчук виступив для бійців ЗСУ прямо на лінії фронту: "Буду пам'ятати все життя"

Як повідомляв "Знай.ua", Святославу Вакарчуку з "Океан Ельзи" довелося піти на крайні заходи через війну з Росією: "З абсолютно зрозумілих причин..."

Знай.ua писав, Святослав Вакарчук розповів, від чого російська армія ніколи не відмиється: "Запам'ятайте цю букву z"