Актори студії "Квартал 95" потішили шанувальників фото у вишиванках

Слід зазначити, що у непрості для країни часи, більшість українських акторів продовжують працювати. Вони з концертами відвідують різні міста України, і ті, що вже звільнені від окупації, і ті, в яких люди прикладають максимум зусиль для перемоги. Про це актори повідомили на офіційній сторінці в Іnstagram.

У свято вишиванки, яке відзначають 19 травня в Україні, актори 95 кварталу вирішили привітати шанувальників своїми фото у вишиванках. Добірку світлин вони підписали так: " Вишиванка завжди була, є і буде неповторною ознакою єдності української нації, культурний код якої передається поколіннями. Нехай сьогодні це свято об’єднає українців у кожному куточку планети, незважаючи на відстань та час. Адже в єдності наша сила!"
На фото можна побачити актора Юрія ткача, який після двомісячної розлуки з родиною повернувся до дому. Поруч з ним його красуня дружина та донька, вони теж у прекрасних вишиванках.
Своїм чарівним сімейним фото з дітками та чоловіком поділилася Олена Кравець. Слід зазначити, що їм пасують вишиванки, вони в них дуже гарні.
Олександр Пікалов теж опублікував своє фото у вишиванці разом із сином, навіть "лисий" з кварталу - Євген Кошовий приєднався, селфі у вишиванці вражає.

Коментра. Фото: скріншот instagram.com/kvartal95official/

У коментарях шанувальники приєдналися до поздоровлення та відзначили, що зараз хочеться, щоб такі щасливі обличчя і посмішки, як в акторів Кварталу, були у кожного.