Валентин Міхієнко - молодий представник "Кварталу 95" ("Жіночого кварталу"), куди йому вдалося потрапити після успішного виступу на "Лізі сміху", яку вів особисто нині президент України Володимир Зеленський.

Паралельно хлопець займається розвитком Youtube-каналу, на якому разом з командою гуморит на різні теми. Зараз Міхієнко дав невелике інтерв'ю славі Дьоміну, щоб відповісти на кілька запитань, стосовно на який день війни Валентин знову почав жартувати, чому йому було страшно і як відбувається збір коштів на потреби ЗСУ.

Міхієнко і Дьомін, скріншот з відео
Міхієнко і Дьомін, скріншот з відео

- Скільки грошей ви з хлопцями вже зібрали на ВСУ своїми прямими ефірами на Youtube?

- Ми з пацанами "Левами на джипі" зібрали більше 15 мільйонів. Я тобі точно сказати не можу зараз, я підрахунки не веду. Це 500 тисяч доларів.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

— Як ви контролюєте ці гроші?

— Андрій Лузан, який займається фінансами... у нас є таблиця в Excel і документ в Google Docs.

Фото зі сторінки Валіка Міхієнка
Фото зі сторінки Валіка Міхієнка

— А хто з зірок вам найбільше приніс грошей?

— Дуже багато грошей ми зібрали з Льошею Дурневим. Це був перший стрім, коли ми побили позначку в 1 мільйон. Ми зібрали з ним 1,5 мільйона.

Нагадаємо, Міхієнко з "Ліги Сміху" об'єднався з Дантесом і Кошовим заради полку "Азов" у Маріуполі: "Разом переможемо"

Як повідомляв "Знай.ua", друзі Зеленського по "Квартал 95" показали, що роблять для перемоги: "Наше головне зброя-гумор"

Знай.ua писав, Влад Яма разом з гумористами з Improv Live Show придумав нову казку про "Золоту рибку": "Пообіцяйте не розповідати дітям"