Юрій Ткач-всіма відомий гуморист, учасник шоу "Танці з зірками", "Ліга сміху" і "Квартал 95".

Чоловік отримав величезну популярність ролями в ситкомах "Одного разу під Полтавою" і "Країна У". А зараз Юрій виставив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,7 мільйона чоловік, дуже миле відео возз'єднання з сім'єю.

Юрій і Вікторія Ткач з донькою, instagram.com/viktoriya_tka4
Юрій і Вікторія Ткач з донькою, instagram.com/viktoriya_tka4

"Зустріч після двомісячної розлуки... два дні разом і знову розставання на невизначений час... бережіть своїх близьких! Люблю вас, мої дівчатка", - йдеться в публікації.

На відео показано, як Юрій Ткач зустрічається спочатку зі своєю дочкою, яка до нього підбігла першою, а потім, звичайно ж, і з дружиною. Його обличчя, ймовірно, від сонця - Червоне. А ще можна побачити, як його дочка міцно обійняла і схопила Ткача за футболку.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Кошовий і Ткач. Фото: скрін youtube
Кошовий і Ткач. Фото: скрін youtube

"Всіх вас обіймаю", "Просто плачем❤️ раді, що з вами все добре", "Боже, як мило, до сліз", "Ну як без сліз на це дивитися? Будьте щасливі", "Ну що ж Ви робите, це ж до сліз! Обіймаю, цьомаю", "Як сумно жити на відстані від рідних і близьких друзів, все в різних точках світу", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" показала дорослий вчинок своєї дочки: "Душа навиворіт, коли розумієш"

Як повідомляв "Знай.ua", дружина Юрія Ткача закликала українців не зупинятися і кричати звідусіль про жахи, що кояться: "Щоб вони відчули наш біль, нашу силу"

Знай.ua писав, Кошовий, Ткач і Жидков з "Квартал 95" зворушили словами підтримки бійців ЗСУ: "Наш щит, наша стіна"