У четвер, 19 травня 2022 року, в Україні на офіційному рівні, вже не перший рік, святкується День вишиванки.

Сотні зірок шоу-бізнесу, політиків, працівників комунальних служб, інших державних установ і прості люди перевтілюються, з вишиванкою на тілі. Антон Wellboy - не виняток.

Wellboy, фото: Instagram
Wellboy, фото: Instagram

Хлопець вирішив бути не надто багатослівним. Однак за нього говорить його образ і візуалізація.

"З днем Вишиванки❤️", - пише виконавець у публікації.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Він поділився архівним знімком зі зйомок синглу під назвою "Вишні". Він стоїть в кофті з вишивкою, а позаду бабусі з хустками на голові, поставивши руки на його плечі. Тоді він говорив, що ця пісня не зможе набриднути з часом.

"Переслухавши трек хоч 100 разів, кожен раз ви будете знаходити щось нове в звучанні! Хочу сказати спасибі всій команді, яка працювала над треком і кліпом! А окремо спасибі юрі Бардашу і Жені Триплову, які, як і я, вклали душу в цей новий сингл!", - йдеться під кліпом.

"Блін, я таку кофту теж хочу", "Бабки в житті не головне😂", "Наш Антоха кращий🍒", "Вишиванки дивовижні😂", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Фіналіст нацвідбору "Євробачення-2022" Wellboy відправив свій поцілунок Kalush Orchestra: "Хоч би не на*бнулась"

Як повідомляв "Знай.ua", Kalush Orchestra представили нову версію пісні для "Євробачення-2022", європейці в екстазі

Знай.ua писав, наставник Wellboy Юрій Бардаш наїхав на Kalush Orchestra перед "Євробачення-2022": "Намагається ви*бати"