Настя Каменських привітала шанувальників з Днем Вишиванки і поговорила на тему свята і цього прекрасного вбрання.

За словами виконавиці, українська вишиванка завжди існувала і існує в трохи більшому понятті, ніж звичайний одяг. Вона демонструє символ краси України, силу і цветушность.

Настя Каменських. Фото: скрін youtube
Настя Каменських. Фото: скрін youtube

"Наші традиції, наша вишиванка-це те, що завжди буде передаватися з покоління в покоління, незважаючи на всі обставини і негаразди, незважаючи на біль війни, скільки б часу не минуло. Тому що це наша українська душа - а вона незламна, красива, вільна і незалежна!", - йдеться в публікації.

Настя Каменських продемонструвала фотографію річної давності, зроблену 24 серпня, на ювілейний День Незалежності. У той день, коли на Хрещатику пройшовся військовий парад, коли над нами було мирне небо і спекотне сонце - ніхто і повірити не міг, що знову доведеться боротися за свою НЕ залежність.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Настя Каменських, скрін з instagram
Настя Каменських, скрін з instagram

Проте, зараз нам ніхто не завадить і воїни ЗСУ, захищаючи нас і нашу територію, зроблять все можливе, щоб нога окупанта більше ніколи не ступила на нашу землю.

Нагадаємо, Настя Каменських крізь сльози розповіла, як війна перевернула її життя: "Поганий сон, панічні атаки"

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських випустила проникливу англомовну пісню про Україну, не можливо стримати сльози: "Щоб війна не перетворилася на тишу"

Знай.ua писав, "Вже, на жаль, не з нами...": Настя Каменських з мамою змусила українців плакати