Катерина Осадча - відома телеведуча, яка приєдналася до "флешмобу" серед зірок шоу-бізнесу, акторів, співаків, народних депутатів та багатьох інших українців до Дня вишиванки.

Вона теж сфотографувалася в цьому чудовому вбранні і зробила дуже важливу заяву, в якому можна знайти цікаву, малопомітну деталь.

Катерина Осадча, фото: Instagram
Катерина Осадча, фото: Instagram

"У наших серцях хрестиком вишита Україна! З Днем Вишиванки!❤ ️ Кольорове плаття @yuliya_magdych дякую🙏", - йдеться в публікації.

На знімку вона постала в шикарній сукні жовтого кольору з синіми кольорами. А деталь дуже проста-вона відноситься до Юлії Магдич. Жінка-неймовірно популярний модельєр.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

В її вбраннях сьогодні з'являються Дзідзьо, Олександра Кучеренко, мати Ілона Маска Мей, Дмитро Комаров, подружжя Решетник і багато інших. Більш того - зовсім недавно її вбрання було продано на благодійному аукціоні. Саме те, в якому Джамала виступала на відкритті "Євробачення" в 2017 році, в Києві.

Джамала, скріншот: Instagram Stories
Джамала, скріншот: Instagram Stories

"Яка гарна Катя і чудова вишиванка!", "Просто принадність", "Теж таку хочу!", "Приклад для багатьох українок!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Катя Осадча порівняла весну з Україною: "Відновиться і розквітне"

Як повідомляв "Знай.ua", українці розхвалили Катю Осадчу за ініціативу в пошуку зниклих: "Нехай кожен знайде своїх рідних"

Знай.ua писав, Юрій Горбунов висловився про чоловіків, які їдуть з країни за хабар: "Візьміть 30 тисяч доларів з нього і випустіть"