Олексій Потапенко - відомий український продюсер і виконавець, чоловік Насті Каменських, що знаходиться зараз закордоном, куди вдалося вибратися ще до початку війни.

Він поділився з шанувальниками архівною фотографією, 8-річної давності, на якій він постав з Анастасією. Можна побачити, наскільки вони змінилися з роками.

Потап. Фото: Instagram
Потап. Фото: Instagram

"Це Юрмала 2014 рік! Нам тоді журналісти поставили запитання: "Що ви хочете цим сказати?" Ми відповіли, що "любимо Україну!", до речі в цей рік, як і три роки поспіль нам пропонували виступити від Росії на Євробаченні і ми завжди відмовляли, тому що ми - українці! Так що ж хоче сказати людина, яка одягла вишиванку? Те, що він любить всім серцем свою Батьківщину, мову свій солов'їний і культуру своїх предків!", - пише Потап у публікації.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Доповнити свої слова він вирішив нагадуванням пісні під назвою "Вишиванка", що вийшла в минулому році.

"Настя з кожним роком тільки молодше робиться😍", "Ой, ви такі класні", "Ми всі такі різні, але нас об'єднує одна вона - Україна", - залишили користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Потап придумав, як зібрати гроші для ЗСУ, слухаючи музику: "Вирішили залучити..."

Як повідомляв "Знай.ua", Потап показав істинне дно росіян, і їх істину самоідентифікацію: "Таке тільки в Росії можливо"

Знай.ua писав, колишня Потапа Ірина Горова здивувала яскравою зміною іміджу, Wellboy не втримався: "Ну ви і люта"