Відома українська хореограф і танцівниця Ілона Гвоздьова, яка зовсім недавно повернулася з дітьми в Україну, зізналася, що ігнорує оповіщення про повітряну тривогу. Про це вона розповіла в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ілона Гвоздьова активно веде свою сторінку в соцмережі і регулярно ділиться з шанувальниками думками, новими фото і відео. Так, цього разу вона вирішила поспілкуватися з фанатами і відповісти на питання. У танцівниці запитали, як вона і діти реагують на повідомлення про повітряну тривогу, які українці змушені так часто чути.

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube
Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

"Як ви і діти реагуєте на сирени? Відвикла, боюся повертатися до стресу", - запитали у Гвоздьової.

Ілона Гвоздьова зізналася, що ігнорує оповіщення, а сирену їй чути досить погано, особливо якщо закрити вікна.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Чесно кажучи, сирени чутно поодинці, але я на ніч замикаю вікна і у нас не чути нічого. Діти сплять щасливо, спокійно і тихо", - відповіла Зірка.

Варто відзначити, що кілька днів тому Ілона Гвоздьова повернулася в Україну разом з дітьми. Вона виїхала до Італії, рятуючись від війни.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дмитро Карпачов підказав, як підтримати чоловіка, який втратив кінцівку і що робити випускникам, чиї мрії зруйнувалися через війну.

Також ми інформували, Ірина Федишин закликає забути нуль балів Польщі на Євробаченні і називає це провокацією і спробою посварити людей.

Крім того, наш портал повідомляв, Надя Мейхер взяла "під крильце" постраждалих у війні дітей з Маріуполя - закликає українців не бути байдужими: "Нас багато".