Українці пропонують перейменувати вулиці, названі в честь російського письменника Олександра Пушкіна на вулиці американського письменника, знаменитого "короля жахів" Стівена Кінга, який не перестає підтримувати нашу державу у боротьбі проти російських загарбників.

Відповідна електронна петиція вже отримала 778 голосів з 25000 необхідних. Автор петиції Павлова Олена Миколаївна у соцмережах закликала підтримати її.

"Перейменувати вулиці Пушкіна на вулиці Стівена Кінґа — мою петицію опублікували на сайті Президента України, підписуйте, друзі!", - йдеться у повідомленні.

Скріншот: twitter.com/nympha_blin
Скріншот: twitter.com/nympha_blin

Як зазначає ініціаторка петиції, у зв'язку з російською агресією на території України, повномасштабною війною росії проти України, вважаємо важливим перейменувати вулиці, що носять імена класиків російської літератури.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Пропоную перейменувати вулиці Пушкіна в українських містах на вулиці Стівена Кінга — сучасного письменника світового значення, що підтримав Україну в її боротьбі проти навали загарбника.", - пише автор петиції. Текст петиції

Скріншот: petition.president.gov.ua
Скріншот: petition.president.gov.ua

Нагадаємо, американський письменник Стівен Кінг став на бік українців з пам'ятною футболкою: "Я підтримую..."

Також ми писали, майстер жахів Стівен Кінг висловив підтримку Україні і закликав світових лідерів до рішучої дії: "Правильний вчинок"

Нагадаємо, "Він розповів б про пекельну долю" – Стівен Кінг заговорив про написання книги про серійного вбивцю