Відомий американський письменник Стівен Кінг вирішив підтримати Україну після повномасштабного вторгнення Російської Федерації на чужу територію.

Свій пост з підтримкою він опублікував на особистому акаунті в соціальній мережі Twitter. Він порушив власне правило, і опублікував особистий знімок, яким підтримав Україну, яка зараз страждає від обстрілів з боку Російської Федерації.

"Зазвичай я не публікую свої фотографії, але сьогодні — виняток" - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

На знімку він з'явився у футболці чорного кольору, на якій красується напис "я підтримую Україну".

У коментарях до посту люди з усього світу почали писати свої слова підтримки, а українці дякувати. Публічні люди з усього світу намагаються допомогти довести правду, а також зупинити війну, яка близько тижня тому почалася в Україні.

Стівен Кінг, фото: Twitter
Стівен Кінг, фото: Twitter

Серед світових зірок, що підтримали Україну є Maneskin, Мадонна, Дженніфер Лопес, Кім Кардашьян, і багато інших.

Нагадаємо, що почалося все ще 21 лютого, коли президент Російської Федерації підписав документ про визнання "незалежності" самопроголошених республік на Донбасі. А ось вночі, 24 лютого обстріли були чутні практично по всій території країни. Сам глава Кремля називає це спеціальною операцією по "захисту" Донбасу, і що мирні жителі страждати не будуть. Щодня ці обіцянки були порушені неодноразово.

Нагадаємо, що майстер жахів Стівен Кінг висловив підтримку Україні та закликав світових лідерів до рішучої дії

Раніше повідомлялося, що Джаред Лето, Анджеліна Джолі, Майлі Сайрус та інші-слова підтримки і гордості за український народ

Також, Катя Осадча познайомила українців з капітаном, який не здався окупантам.