Гурт "Антитіла" повернулися захищати Харківську область, Про що навіть був підготовлений телевізійний репортаж.

Зараз хлопці знаходяться в Північній Салтівці, найбільший спальний район Харкова, спорожнілий і понівечений від злодіянь орків. У цьому підрозділі тероборони музиканти служать парамедиками.

Антитіла, фото: Instagram
Антитіла, фото: Instagram

Хлопці забезпечують медикаментами не тільки свою роту, вони мають багаторічну підготовку з тактичної медицини. Гурт "Антитіла" ще в довоєнні часи волонтерили на Сході. Музиканти не позначають себе червоними хрестами, адже не хочуть бути першою мішенню окупантів.

Вже місяць хлопці захищають Харків, до цього вони захищали Київ. Незалежно від того, чим хто займався до війни - сьогодні всі українці стали на захист України". Хлопці поставили на паузу успішну кар'єру і після виступу з U2 в Києві, воюють за Харків, за Україну.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Публікація групи "Антитіла", скріншот: Instagram
Публікація групи "Антитіла", скріншот: Instagram

"Війна змінила нас. Незалежно від того, чим хто займався до війни - сьогодні всі українці стали на захист України", - пишуть вони в публікації.

Відео тривалістю в чотири хвилини з'явилося на телеканалі ICTV.

Нагадаємо, Тарас Тополі в день народження Alyosha не зміг бути поруч з коханою через війну: "Місяць сумую"

Як повідомляв "Знай.ua", Тарас Тополі після скандалу з Харковом намагався "загладити" ситуацію, але не вдалося

Знай.ua писав, Тарас Тополі з "Антитіл" знайшов у Харкові зрадників, але відразу ж "пішов": "Чекає русского мира"