Алла Борисівна відповіла на питання, коли вона збирається повернутися до дому. відповідне відео опубліковано в фан-акаунті співачки в мережі Instagram.

Як відомо, зіркове подружжя через свої погляди було змушене покинути територію Росії. Зокрема, Максим Галкін не приховував свого відношення до трагічних подій в Україні. З дружиною та дітьми він переїхав в Ізраїль.

Як відмітили більшість прихильників, з переїздом Максим та Алла змінилися. Вони майже не користуються зайвим макіяжем та фотошопом й показують прихильникам, які вони є у з0ичайному житі.

На відео зайнята вечірня прогулянка Галкіна та Пугачової. Вони йдуть вздовж дороги тротуаром, а у них питають, чи планують вони повертатися у Росію найближчим часом.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Хто саме запитував, невідомо, скоріше за все, це журналіст, проте на відео відсутній запис, де б ця людина представилась.

Зірки нормально поставились до питання, а Алла Борисівна відповіла, що звичай но ж збираються. Канікули то закінчуються, пояснила вона. Чоловік, що запитував, уточнив, приблизно восени? Алла Борисівна назвала дату - 1 вересня й пояснила, що дітям требу буде йти до школи, а зараз вони займаються дистанційно.

До слова, в Мережі показали як змінились Алла Пугачова та Максим Галкін в Ізраїлі.

Раніше ми писали, що Григорій Лепс розсипався в компліментах Тіні Кароль після її випаду в його бік: "Будемо годувати черв'яків рано чи пізно".

Нагадаємо, що Кіркоров потрапив на "Євробачення-2022", незважаючи на заборону - вболіває не за рідну Болгарію: "Не міг відмовити"