Святослав Вакарчук останні 8 років демонструє величезний виплеск патріотизму на тлі Революції Гідності, війни в Донецькій, Луганській областях і зараз - після повномасштабного вторгнення рашистської Федерації в Україну.

Зовсім не давно про нього виходив репортаж в одному із зарубіжних ЗМІ, а вже зараз стало відомо, що чоловік вдруге стане батьком. Це підтверджують фотографії з продюсером Євгенією яцутою, яка перебуває з Виконавцем в неофіційному шлюбі. На них вона постала з округленим животом в павільйоні на кіноринку в Каннах.

Святослав Вакарчук, фото: Telegram
Святослав Вакарчук, фото: Telegram

Жінка Святослава Вакарчука, скріншот: Youtube
Жінка Святослава Вакарчука, скріншот: Youtube

Тим не менш, сам Святослав Вакарчук не сильно поспішає як-небудь коментувати цю ситуацію на своїх сторінках в соціальних мережах. Останнє, що він публікував в Instagram - звернення командира полку "Азов", підполковника Дениса Прокопенка, в ході якого той заявив, що після 86 днів героїчного захисту Маріуполя вище керівництво України наказало зберегти життя воїнам ЗСУ, які опинилися на території заводу" Азовсталь", після евакуації мирних жителів і тяжкопоранених.

Святослав Вакарчук, фото з instagram
Святослав Вакарчук, фото з instagram

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

47-річний Вакарчук зовсім не любить поширюватися на теми особистого життя. Через це, вперше, українці довго не знали, ким же є мати малюка. Потім же інформацію про 39-річного продюсера Євгенії Яцута вдалося підтвердити.

Нагадаємо, Святослав Вакарчук не забув про вишиванку і воїнів ЗСУ, взявши в руки гітару: "Поки не переможемо"

Як повідомляв "Знай.ua", Святослав Вакарчук виступив для бійців ЗСУ прямо на лінії фронту: "Буду пам'ятати все життя"

Знай.ua писав, Святославу Вакарчуку з "Океан Ельзи" довелося піти на крайні заходи через війну з Росією: "З абсолютно зрозумілих причин..."